Choď na obsah Choď na menu

Rozhovor s Taylor pre VOGUE

12670364_1105617239478002_3918887960659150595_n.jpg13006539_1105617179478008_681945674305386372_n.jpgcgg_smiuyaamdvd.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asi ako už viete,Taylor je na obálke májového magazínu Vogue.Pre Vogue poskytla rozhovor,kde hovorí o viacerých veciach či už o návrate po takmer 14 rokoch do rodného mesta,svadbe Britany Maack atď. Zopár vecí si tu môžete prečítať preložených ale ak si chcete pozrieť celý rozhovor tak tu:http://www.vogue.com/13421986/taylor-swift-may-cover-maid-of-honor-dating-personal-style/

Teraz už vieme, že posledných pár rokov bolo naozaj nezvyčajných v živote Taylor Swift. Dokonca, aj keď máte len povrchné znalosti o Taylorinej hudbe, na planéte môže byť tak šest či sedem duší, ktoré nevedia spievať všetky slová z "Shake It Off" -Sme si vedomí, že Taylor sa stala nielen jedným z najúspešnejších umelcov vekov, ale aj bezkonkurenčným výkonným sprostredkovateľom, ktorý sa presadil na nestabilnom ekonomickom priemery a hudobným vládcom dnešnej doby. Taylor v roku 2015 strhla na seba pozornosť aj vďaka Apple-odmietla dať svoj hitový album 1989 na Apple Music. Keď spoločnosť uviedla, že nebude platiť umelca počas jeho počiatočného uvedenia na trhu; Apple okamžite zmenili názor a vyplácajú každého umelca. Má tiež dve úžasné mačky.
 
A napriek tomu dnes, v tejto kaplnke na kopci v meste Reading, Pennsylvania, tu Taylor nie je nič z týchto vecí. Ona je teraz družičkou na svadbe svojej priateľky z detstva Britany Maack. Swift a Maack sa poznajú, od doby keď mali obe desať dní a zachovali sa aj detailné zrnité domáce videá týchto dvoch a najnovšie fotky ich dvoch sú, keď sedia bok po boku na Grammy 2014 . Vlani na jar, Swift prijala pozvanie za družičku čo potvrdila cez Instagram !
 
Swift nebola v rodnom meste viac ako desať rokov; bolo jej štrnásť, keď sa presťahovala s rodinou do Nashvillu, na jej ceste stať sa slávnou country speváčkou a skladateľkou a neskôr kvitnúcou do jedného z najväčších popových hitmakerov v histórii hudby. Po návrate na miesto, kde vyrastala povedala, že sa to tam v ničom nelíši. Počas jazdy v aute ráno ten deň, ona vzrušene ukazovala na miesta z jej detstva: potok kde sa ona a Britany hrávali ako deti; rozpadnutý dom na strome v prednom dvore bývalého rodinného domu Maackových.
 
"Je to taká surrealistická, emocionálne vec," hovorí Swift. "Keď ste malé dieťa, idete po rovnakej ceste do školy každý deň, viac ako stokrát. Keď sa vrátite, uchopíte sa do takej podivnej nostalgie. "
 
...
 
Je ráno a deň svadby, a ja som na koni v SUV s Taylor a jej matkou, Andreou. Andrea sa zapína po ceste, a Swift, oblečená v karamelovej jazdeckej bunde a čiernych džínsoch, sedí na strane spolujazdca. Táto oblasť okolo Readingu a jeho priľahlého mesta, Wyomissing, je bohatá na pastvinu označovanú otvorenými poliami a kamennými domami, je to proste ten druh krajiny, ktorá vás núti osedlať koňa a jazdiť-, čo Swift robila ako dieťa.
 
"To bola taká mamina myšlienka," hovorí Taylor. "Naozaj chcela aby som bola jazdcom na koni, a robila som to aj závodne, kým mi nepraskli nervy v dvanástich, aby som jej povedala, že to nemám tak rada ako to má rada ona.

"Len som chcela robiť hudbu a byť v divadle," hovorí. "Takže som bola pre ňu veľkým sklamaním.""Dostala som sa cez zatrpknutosť, konečne," hovorí Andrea sarkasticky.

 
...
 
Spýtal som sa jej: Kedy naposledy ste boli na mieste, kde neboli žiadny reportéri a žiadny fotografovia?
 

"Hm, Colorado je dobré," hovorí. "Keď niekam idem a zostanem v dome, nikto nevie."Po svadbe, išla do New Yorku, kde išla na večeru s kamarátkou Lenou Dunham, a potom ju bolo vidieť o týždeň neskôr v Los Angeles so svojím bratom, Austinom,, a jej kamarátkou Lorde na Vanity Fair Oscar Party. Pokiaľ ide o plány do budúcnosti. , , kto vie? Prvýkrát po mnohých rokoch, Swift si nie je istá, čo presne je ďalšie.

 
Tak čo sakra hodláš robiť po zvyšok svojho života, Taylor Swift?
"Nemám tušenie," hovorí s povzdychom, ktorý je viac ako blaženou úzkosťou. "To je prvýkrát za desať rokov, čo to neviem. Len som sa rozhodla, že po minulom roku, čo sa stali všetky tie neuveriteľné veci. , , Rozhodla som sa žiť svoj život trochu bez nátlaku na seba vytvoriť tak niečo. "

"Ja vždy bude písať pesničky," hovorí Swift. "Tou vecou je,že kľudne môžem prísť s tromi novými vecami v nasledujúcich dvoch týždňov a potom skočiť späť do štúdia, a zrazu nahrávať nový album. To je tiež možnosť. "Ale pravdepodobne teraz nie. "Bola by som naozaj rada keby si zoberiem nejaký čas sa učiť nový veci," hovorí Swift. "Mám veľa krátkodobých cieľov."

 
Ako napríklad?
"Chcem byť osoba, ktorá vie urobiť dobrý drink."
 
Ešte niečo?
 
"Chcela by som vedieť zachrániť niekoho, kto sa topí," hovorí. Je to úplne vážne.
 
Viete meniť pneumatiky?
"Nie. No pravdepodobne by som mala vedieť, ako to urobiť.
 
...
 
O Calvinovi :
 
"Ja len beriem veci tak, ako prídu," hovorí Swift. "Som v magickom vzťahu práve teraz. A samozrejme chcem, aby to bolo naše, a diskrétne. , , To je jedna vec, ktorá bola moja o mojom osobnom živote. "
...
"Úprimne povedané, nikdy predtým som si neoddýchla, a som nadšená z toho, že budem môcť relaxovať prvýkrát za desať rokov," hovorí.
 
 
 
Ďakujem:taylorswift.infoblog.sk
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.